Pieni mökkireissu

Kun meidän edellinen tarina oli semmoinen, vähän niin kuin sattumalta tullut seikkailu, sitten seuraava on täysin järjestetty. Lomalla saatiin eka kolmenkimppa kokemus ja nyt voi jo melkein sanoa, että ollaan pariskunta, kuka on kokenut jotain ihan muuta, kuin useimmat. Ollaan varmistettu, että on täysin mahdollista jakaa sänkyä muitten tai siis ainakin toisen naisen kanssa.
Silloin, kun tavattiin viimeksi Pamela ja oltiin kimpassa, me ei oltu varmoja, miten tämä kaikki tulee vaikuttamaan meidän parisuhteeseen. Tällä hetkellä voidaan sanoa sata varmasti, että kaikki on mennyt parempaan päin ja olemme jutelleet reilusti enemmän, kuin aikaisemmin. Pamela tavattiin Tinderin avulla, mutta nyt meillä on uusi henkilö ja hänet löydettiin aikuisten sivustolta. Kyseisellä naisella oli aika vaatimaton profiili ja ei ollut kuvia ollenkaan. Lähetimme viestin ja kerroimme, että mikä oli meininki ja mitä haettiin. Ajatus lähti siitä, kun kerroin Birgitille, että en halua mitään esineitä synttärilahjaksi, vaan olisin erittäin tyytyväinen, jos löydämme kolmannen naisen meidän kimppaan. Samasta ideasta kerrottiin meidän uudelle tutulle ja yllättäen tuli nopeasti vastaus, missä luki "olen kiinnostunut". Pyysimme häneltä lisää kuvia sähköpostiin ja huomattiin nopeasti, että kyseessä on varmasti meille sopiva neito. Ikää oli saman verran, kuin meillä ja muutenkin puheesta päätelleen oli erittäin mukava ihminen. Koska netissä oli jo lähetetty jotain viestejä, oli aika tavata hänet kasvotusten. Sovittiin treffit yhteen kahvilaan, missä piti juoda parit kahvit ja tutustua pikkasen enemmän. Birgit oli muuten aika epäilevä ja ei uskonut, että kukaan edes ilmestyy paikalle :) Mentiin ajoissa sovittuun paikkaan, koska meidän mielestä on aina parempi olla etuajassa, kuin myöhässä. Jotenkin on varmempi olla ensimmäisenä paikalla, kuin tulla viimeisenä. Oli se aika omituinen tilanne jos nyt mietin jälkeenpäin. Oltiin sovittu treffit vieraan naisen kanssa ja olimme yhdessä Birgitin kaa kahvilassa, mihin sit piti tulla luultavasti meidän yhteinen pano :D Aika alkoi olla jo oikea ja ruvettiin vitsailemaan, että olisiko joku mies tehnyt meille kenties "pienen" kepposen. Birgit oli melkein sata varma, että ketään ei tule ja unohdetaan koko juttu. Samalla hetkellä hänen puhelin soi ja soittaja oli meidän kauan odotettu neito. Hän pahoitteli ja kertoi olevansa aika lähellä, eli hyvä uutinen meille :)
Noin viis minuuttia myöhemmin, kahvilasta käveli ohi blondi, hoikka nainen ja Birgit sanoi heti se on hän. Uskomatonta, mutta minä en tunnistanut kyseistä mimmiä, vaikka olin nähnyt kuvia, mutta Birgit ties heti. Tämä on joku naisten juttu, kun ne muistaa aina paremmin jotain yksityiskohtia ;) Onneksi hän käveli vaan vahingossa ohi, eikä tahallaan :D Jätin naiset hetkeksi kahdestaan, kun kävin hakemassa kahvit. Palattuani huomasin, että he tuli hyvin toimeen ja oli tunnelma yllättävän hauska. Selvisi, että Birgit oli jo kertonut Pamelasta ja myös siitä, että Pamela jossain vaiheessa ilmoitti, että meidän eka tapaaminen oli hänen mielestä, kuin joku työhaastattelu. Luvattiin tällä kertaa, että otetaan rennommin ja ei kysytä näin paljon "asiallisia" kysymyksiä :) Hän oli rento, hauska ja puhelias mimmi. Meillä ei ollut mitään aiheita, mistä ei olisi voinut keskustella ja aika pian juteltiin avoimesti myös seksistä.
Aika kului nopeasti ja suunnilleen tunti myöhemmin päätimme, että erotaan ja annetaan toinen - toiselle vähän mietintäaikaa. Vaikka me olimme jo päättäneet, että hän on se oikea ja haluamme tavata varmasti uudelleen. Himassa päätettiin lähettää viesti, että kiitos tapaamisesta ja että meidän puolesta voisimme tavata vielä, mutta vähän eri tilanteessa :) Uskomattoman nopeasti tuli vastaus, että olemme kuulemma hänenkin mielestä kiva pariskunta ja hän mielellään tulisi meidän kaa uudestaan jonnekin.
Ok asia oli nyt päätetty ja täytyi vaan miettiä sopiva paikka ja aika. Löysin netistä kivan mökin, mikä ei ollut kaukana meistä.
Meillä siis oli ensitapaaminen mimmin kaa keskiviikkona ja päätimme heti kysyä Maimulta, että olisiko mahdollista, sopia tapaaminen jo samana viikonloppuna. Vastaus oli että kyllä jos hän saa jotenkin järkättyä itsensä pois himasta.
Nyt täytyy kertoa yksi pikku seikka kahvilasta, meille selvisi silloin että kyseessä ei oo ollenkaan sinkku neito, vaan hänellä on kotona myös mies. Meidän kanssa hän haluaisi vaan uuden kokemuksen ja muutenkin vähän seikkailla. Kenenkään parisuhde ei varmasti kuuluu meille arvostettavaksi ja tärkein oli, että hän saa itsensä pois kotoa. 
Seuraavana päivänä Maimu ilmoitti, että hänelle sopii ja on keksitty sopiva tarina, millä pääsee pois kotoa... Vaikka oli minun synttärit niin tarinassa kotona oli Birgit meidän synttärisankari :) Voi naiset, naiset ...
Koska edessä oli kokonainen ilta ja yö, oli mietittävä mitä me silloin tehdään ventovieraan naisen kaa kolmestaan.
Joskus kouluaikoina, aika suosittu peli oli pullon pyöritys peli. Ajattelin heti, että miksei kokeiltaisi sitä. Kehitin ihan oman version, missä oli kaikenlaisia tehtäviä. Aluksi kevyemmät, mutta tehtävä-tehtävältä rohkeammat. Esim. aluksi piti vaan halata, pussailla jne, mutta viimeinen oli suudella jo vastapuolen nännejä. Yhteensä tuli 25 tehtävää ja kun Birgit kävi niitä läpi, hän oli täysin varma, että puolessa välissä jo pannaan :D 
Oli lauantai ja haettiin meidän mimmi pois kotoa, eli matka alkoi. Tunnin reissu meni hienosti ja kaikki olivat jotenkin omissa ajatuksissa enemmän tai vähemmän. Silti tunnelma oli hauska ja leppoisa.



 Mökki
Mökki oli just sellainen, kuin kuvissa ja kun kamat oli raahattu sisään niin alkoi hauskanpito. Ihan ekaks meillä oli mukana perus lautapeli ”Scrable". Parin tunnin kuluttua oli tunnelma jo sen verran rento, että otettiin uusi peli kehiin.
Olipa se vasta peli :) Tehtävät olivat aluksi melkein naurettavia, mutta pelin jatkuessa selvisi, että 25 tehtävää oli tosiaan liikaa, koska ei nyt ihan puolessa välissä, mutta heti sen jälkeen oli kaikki vaatteet revitty pois ja tehtävät olivat sen jälkeen ihan turhia :)


    Scrable
Meidän mimmillä ei kuulemma ollut minkäänlaista kokemusta naisen kaa ja Birgit oli ollut eka kerta Pamelan kanssa. Silti tytöt tuli erinomaisesti toimeen ja Birgit näytti nauttivaan toisen naisen koskettelusta. Hetken kuluttua järjesteltiin "pelipaikka" kuntoon ja sitten ilmestyi jostain vielä kookosöljy purkki. Oli liukasta hauskanpitoa ei voi muuta sanoa :D Yksin kahden naisen kanssa ei ole mikään helppo asia leikkiä, mutta onnistuin ja tytöt nukahti tyytyväisinä ;)
Aamut ovat aina semmosia, että olen jotenkin erittäin valmis mihin vaan :) Birgit tietää sen hyvin ja tosiaan aamu seksi on välillä tärkeämpi, kuin illan hauskanpito. Kun avasin silmät Birgit nukkui vielä. Tunsin, että nyt olisi sopiva aika panna ja panna paljon. Koska kaluni oli täysin valmis, työnsin itseni syvälle Birgitin sisään. Oli se kiva seurata miten vieressä nukkui meidän uusi ystävä ja itse olin jo toiminnassa. Birgit toki heräs siihen, mutta ei sanonut mitään ja kyllä siitä hetken kuluttua heräsi neito kans. Hän katsoi meitä vähän aikaa ja sitten tuli mukaan. Naiset suuteli ja kosketti toisiaan kuumasti. 


 Nuole mua ! 
Jossain vaiheessa Maimu kääntyi selälleen ja Birgit nuoli hänen pillua. Olin hänen takana ja työnsin itseni niin syvälle, kuin vaan pääsin. Mieletöntä on katsoa, miten sun oma nainen nuolee toisen pillua ja sä panet häntä samanaikaisesti. Jossain vaiheessa Birgitin äänestä ymmärsi, että hän on kohta tulossa. Ei mennyt kuin minuutti ja Birgit huusi silleen, että varmasti naapurit heräsivät :) Koska toinen tytöistä ei ollut vielä lopettanut jäin panemaan häntä, kun Birgit lähti suihkuun. Hetken kuluttua hän kumminkin tuli takaisin ja kertoi, että halua seurata vähän, eikä mennä yksin suihkuun. Se passasi meille ja no oli aika kiihottava, katsoa omaa naista istumassa vieressä, kun panee vierasta. 
Suihkun jälkeen nukahdin sänkyyn ja heräsin siihen, että tytöt naureskeli keittiössä. Kysyin Birgitiltä, että otetaanko vielä yksi erä, mutta hän ilmoitti että paikat on aika kuluneet illasta ja ei enää. Päätin, että en varmasti nouse silleen että en saa enää yhtään ja otin kaluni ja rupesin vetämään käteen. Vähän ajan päästä Birgit tuli viereeni ja sanoi että voit kyllä lopettaa hänen suuhun ;)
Kerroin jo aikaisemmin, että aamut ovat mulle erittäin pahoja ja ennen kun pakattiin kamat tunsin, että ei vaan oo mahdollista lähteä pois. Kerroin murheesta Birgitille ja hän ylläti mut täysillä, kun kertoi meidän mimmille, että nyt ois kyllä sun vuoro.
Siis mikä mahtava synttärilahja omalta naiselta ja muistan ikuisesti, miten vieras nainen on munani suussa, kun räjähdän ja oma rouva suutele kiihkeästi mua huulille.

Tutki myös "Ehdotamme" osiota meidän blogissa ;)

  


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti