Vallatomat puput ;)

Meidän viimeinen Wildclub tapahtuma oli ”Enkelit ja pirut”, missä tavattiin ensi kerta Sten ja Mary. Jos kyseistä yötä muistellaan, sitten kaikki meni erinomaisesti ja varmasti oli meidän parhaat bileet Wildclubissa.
Siitä lähtien olemme aika usein oltu yhteydessä ja pian tuli puheeksi, että voisimme tavata. Eka ehdotus oli, että me mentäisi Birgitin kaa heidän luo lähiaikoina muuten vaan käymään.





Tonttu Birgit
Samanaikaisesti huomattiin, SpicyMatch sivulla uusi kuvakilpailu. Ollaan Birgitin kaa oltu mukana jouluna tonttu kuvan kilpailussa, mutta silloin ei voittoa tullut.
Tällä kertaa aiheena oli pääsiäispuput ja meille tuli ajatus, että mitä jos otetaan Mary mukaan kuvaan. Sten ja Mary oli kiinnostunut meidän ideasta ja päätimme, että mennään heidän luo kuvamaan pupuja.
Seuraava tehtävä oli taas asujen löytäminen ja tälläkin kertaa saatiin apua Punanaamio kaupasta. Otettiin mustat ja valkoiset pupun korvat, rusetit ja hännät.
Asusteet olemassa otettiin suunta meidän uusien ystävien luo :) Pääsimme perille aika myöhään, mutta meillä oli edessä koko ilta ja yö. Aluksi ehkä oli pikkasen epäilevä olo, koska tää oli jotain uutta meille, mutta pian kaikki olivat tosi rentona.
Sten ja Mary asuvat hienossa rivitalossa. Heillä ei kyllä ole lapsia, mutta silti heitä oli yhteensä kolme :)
 

Kolmas perheenjäsen oli erittäin magee koira, kuka ei ehkä aluksi ollut meidän paras kaveri, mut ajallaan tultiin hyvin toimeen.
Aika pian tytöt siirtyi valmistelemaan kuvausta varten ja miehet ei voinut mitään paitsi odottaa :) Ei kulunut kuin hetki ja ensimmäisenä tuli esittäytymään Birgit, kenellä oli jalassa mustat sukat punaisilla reunoilla. Päässä mustat pupu korvat, peffaan kiinnitetty valkoinen häntä ja kaulassa musta rusetti.   

Pikkuhousut päätin saman tien poistaa, koska ne oli vaan niin ylimääräiset :)
Maryllä oli valkoiset korvat ja mustien sukkien lisäksi vielä valkoinen korsetti.
Meidän kuvaukset alkoi, mutta myönnetään, että kumpikaan meistä miehistä ei ollut mikään kuvaaja. Ainakin meillä oli hauskaa ja paljon katsottava. Tytöt näytti nauttivan sessiosta ja naurua riitti. Totta kai oli paljon pussaamista ja koskettelua heidän kahden välillä. 


Vallatomat puput :)
Kaiken kaikkia otettiin 179 kuvaa, mistä onneksi löytyi yksi sopiva kilpailuun kans :)
Vaikka voittoa ei tulisi, sitten oltiin kaikki jo voitettu, koska meidän järjestetty sessio meni erinomaisesti ;) Varmaan kaiken eniten tykkäsin erittäin rennosta meininkistä. Tytöt oli puolet illasta nakuna ja ketään ei hävettänyt pätkäkään. Koska aika usein tuli kosketettua tyttöjä, sitten pian huomasi, että miehet oli valmiit muuhunkin, kuin pelkkien kuvien ottamiseen :)
Sten ja Mary ehdotti, että voisimme siirtyä makkariin, missä odotti ihanan leveä parisänky. Tällä kertaa oli alku erilainen, kuin aikaisemmin, koska jos yleensä aloitamme Birgitin kanssa kahdestaan, sitten nyt ottivat kaikki vieraat toisensa käsittelyyn.
Yö oli pitkä ja Birgit teki henkilökohtaisen ennätyksen :) Yhteensä hän tuli viisi kertaa yön aikana ja Sten todisti, että hän tietää mitä tekee.
Enkeleiden tapahtuman aikana olin Maryn kanssa noin pari kertaa, mutta silloin en saanut häntä laukeamaan. Nyt oli jotenkin enemmän toivoa ja meillä ilmeisesti synkkäsi paremmin. Voi olla, että vaikutus oli paikassakin, koska klubilla on aika paljon porukkaa, ketkä vaan seuraa vierestä ja välillä on vaikea keskittyä. Jotain ainakin oli eri tavalla ja sain Maryn laukeamaan.
 

Erittäin vallatomat puput ...
Jos mietin pätkiä meidän illasta, sitten yksi kuva tallentui muistiin jotenkin erittäin tarkasti. Tytöt oli kyljellään naamat toisiaan päin, toinen käsi piti tissistä kiinni ja toinen kädestä. Voisi sanoa, että tytöt piti huolta toisistaan samanaikaisesti, kun miehet pani heitä :)
Meidän puuhailut jatkui melkein aamun asti, kunnes kaikki olivat väsyneet ja halusivat nukkumaan. Sten ja Mary oli uskomattoman ystävälliset ja luovutti meille oman sängyn. Toivoimme hyvä yötä ja sanottiin vielä, että odotamme heitä aamulla heidän omassa makkarissa ;)
Herätys oli aikainen, koska unta ei vaan ollut. Huomattiin pian, että Mary kävi nelijalkaisen kaverin kanssa kävelyllä ja kun he tuli takasin sanottiin, että me odotamme heitä :) Hetken raikastuksen jälkeen Sten tuli ensimmäisenä huoneeseen ja heitti sängylle. Birgit oli silloin kahden miehen välissä ja otti molempien kaluista kiinni. Erikoinen oli katsoa häntä silleen, mutta hymystä päätelleen hän piti siitä :)
Hetken kulutta Mary tuli myös sänkyyn ja otti itse kalustani kiinni. Tytöt vaan hieroi meitä Stennin kaa, kunnes en kestänyt enää ja siirryin Maryn jalkojen väliin. Rupesin nuolemaan tuttua pillua ja katsoin Maryn tyytyväistä naama. Hän selvästi nautiskeli tilanteesta.
Myös Sten ja Birgit oli samassa asennossa ja yllätys- yllätys Birgit laukesi taas kerran. Se oli sitten kuudes orgasmi, minkä hän oli saanut vuorokauden sisällä.
Itse siirryin Maryn selän taakse ja työnsin kaluni syvälle hänen sisään. Hitaasti nautiskelin hänen vartalosta ja meidän aamu seksi oli mahtava. Ei mitään aggressiivista panoa, vaan puhdas nauttiminen. Mary ehkä vähän yllätti positiivisesti, koska koetin aamulla miten rohkea hän on ja oli hän :)
Birgit ilmoitti, että ei jaksaa enää ja, että nyt on aamupalan aika.
Hän meni suihkuun ja me jäätiin hetkeksi kolmestaan sänkyyn.

 

M+N+M ...
Miehet hoiteli Marya yhdessä ja kun Birigit tuli suihkusta hän sai meistä aika hienon kuvan otettua :) Sten siirtyi nyt keittiöön ja Birgit tuli vähän kannustelemaan Marya, jotta hänkin lopettaisi aamujumpan kunnolla.

Aamupalan jälkeen olin sohvalla lepäämässä ja tunsin, miten minun vartalo ei oo vielä täysin tyytyväinen. Kyselin, että olisiko jompikumpi tytöistä kiinnostunut suihin otosta ja Mary ilmoitti, että hän tulee mielellään. Ruuan jälkeen hän, sitten tuli hakemaan jälkiruokaa ja otti kaluni suuhunsa.
Seuraava oli taas kiinnostava hetki, koska myös Sten ja Birgit olivat tullut sohvalle istumaan, mutta kun Birgit oli väsynyt he vaan juttelivat. Mary taas oli aika innossaan ja pian huomasin, että nyt on pääsettävä hänen sisään. Kysyin varmuuden vuoksi Birgitiltä, että onko se hänelle ok jos me mennään Maryn kanssa kahdestaan makkariin ja hän suostui.
Taas kerran otettiin tosi rauhallisesti ja Maryn naamasta näki miten tyytyväinen hän oli. Ei mennyt kauan, kun huomasi, että hän on laukeamassa ja niin kuin aina siinä on heti vaikutus minuun. Hänen hengitys kiihtyi, naama hohkasi ja tunsin miten pillun lihakset puristi minua. Samalla hetkellä, kun hän lopetti laukesin minäkin. Meidän tämän kertainen seikkailu oli sitten semmoinen :) Omasta mielestä käytiin vaan kavereiden luona kylässä, mutta siitä syntyi aika tuhma ajanvietto.
Voittajat tissit 
Kuvakilpailusta sen verran, että valitettavasti me ei voitettu ja voittajan kuva on tässä ;)

Tutki myös "Ehdotamme" osiota meidän blogissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti