Les Chandelles ...

Uusi vuosi alkoi heti matkustamisella ja vaikka tulimme juuri Portugalista, oli meillä jo olemassa seuraavan matkan liput Tammikuun viikonlopun reissuun. Tavattiin noin vuosi aikaisemmin pariskunta Wildclubilla, joiden kanssa synkkäsi hyvin ja pienen tauon jälkeen tavattiin uudestaan heidät illallisella. He kertoivat käyneensä Pariisissa ja nähneensä siellä kaikenlaista yöelämää. 
Koska olemme Birgitin kanssa aina avoimia uusille jutuille, niin olisi ollut tyhmää jättää tuommoinen huomioimatta ja siitä tulikin ajatus lähteä yhdessä viikonlopun viettoon Ranskaan.
Tämä oli meille molemmille eka kerta Pariisissa ja mikä mahtava fiilis oli kävellä pitkin Pariisin katuja :) Kaikki nämä pienet askartelu pajat ja kahvilat olivat kuin suoraan elokuvista. Heti pisti silmään valtava ero Virolaisten, Suomalaisten ja Ranskalaisten miesten pukeutumisen välillä. 
Meillä miehet ovat pukeutuneet useasti mustaan tai tummaan asuun. Ranskalaiset miehet pukeutuvat värikkäämmin ja käyttävät värejä jopa enemmän kuin naiset :) Voisi kyllä sanoa, että puolet miehistä olivat kuin suoraan muotilavalta. Ei siis voi sanoa, että täälläpäin ei olisi hyvin ja hienosti pukeutuneita uroksia, mutta miehenä voin sanoa että on siinä merkittävä ero  ;)
Menimme perjantai illaksi Pariisiin, jotta voisimme aloittaa yöelämään tutustumisen.
Tiedossa olivat kaksi eri klubia ja päätimme aloittaa siitä, jossa kukaan meistä ei ollut aikaisemmin käynyt.


Ravintola

Klubin nimi oli "Les Chandelles". Kyseessä on erittäin hienostunut paikka. Itse asiassa se ei ollutkaan pelkkä swinger klubi, vaan enemmän sellainen kolme yhdessä paketti: ravintola, yökerho ja aikuisten leikkipaikka.
Verrattuna meihin, ovat ranskalaiset hieman erilaisia ja hyvä esimerkki on siitä, että he saattavat käyttää kyseistä klubia myös ihan rauhassa keskellä päivää. Esimerkiksi jos on tauko töistä, niin silloin voi vapaasti pyörähtää klubilla ja järkätä vaikka pikapanon sinne :) 

Meillä luultavasti asiat hoidetaan jossain hotellissa tai ties missä :) Olisi mukava lounaan jälkeen nauttia vähän jälkiruoasta ennen kuin palaa takaisin toimistolle .
Mutta me emme menneet sinä iltana ravintolaan vaan klubille ja sinne myös pääsimme sisään. Koska klubi on erittäin suosittu, he valitsivat asiakkaansa huolella. Meille kai kävi tuuri, koska portsari pienen tutkinnan jälkeen päästi sisään. Naisille vaatimuksena korkokengät. 


Kultainen porras


Vastaanotto oli tosi neutraali ja siitä ei heti kyllä olisi voinut päätellä, että mikä paikka on kyseessä, mutta kun siirryimme kerrosta alemmaksi, tilanne muuttui. Rappuset alas olivat aivan eri maailmasta. Kultaa, kultaa ja vielä kerran kultaa ... Lattia, seinät ja katto olivat pelkkää kultaa. Klubin tilat olivat taas melkein kaikki punaisella sametilla verhoiltu, mikä näytti tosi siistiltä. Heti alakerrassa oli iso tanssilattia ja sen läheisyydessä sopivasti baari. Lähdimme kävelemään vielä eteenpäin ja törmäsimme pimeään käytävään, josta oli käynti pienempiin seksi huoneisiin/tiloihin. Huomasi kyllä että joku on panostanut ja tehnyt klubin oman maun mukaan. Myönnetään, että tyyli oli niin meidän kuin vaan voi olla :) 
Alussa leikki alueella ei ollut paljon toimintaa, mutta vähän ajan kuluttua ihmiset alkoivat kerääntyä takahuoneisiin.
Etsittiin paikka sohvalta, ihan tanssilattian vierestä ja seurattiin millaista  porukkaa oli paikalle tullut. Meidän naiset näyttivät upeilta ja puhe siitä, että ihmiset valitaan huolellisesti klubille piti paikkansa. Siellä oli oikeasti jotenkin keskivertoa kauniimpia ihmisiä. Se, mitä me ei oltu aikaisemmin nähty, oli mimmien välinen "kaksintaistelu" :D En siis tarkoita, että joku olisi käyttänyt fyysistä väkivaltaa tai jotain vastaavaa vaan huomattiin erittäin kaunis nuori neito tanssilattialla yksin. Kaikki suorastaan tuijottivat häntä ja kyllähän sen huomaa jos ihminen nauttii siitä. Hetken kuluttua hänen viereensä ilmestyi toinen kaunis mimmi ja siitä se lähti ... Nyt molemmat seurasivat silmäkulmasta, miten yleisö reagoi ja seksikäs tanssityyli muuttui tosi kuumaksi :) Pelkkää nautintoa, ei voi muuta kyllä tässä tapauksessa sanoa. Emme tiedä, kumpi voitti, mutta tiedän, että me kaikki yleisössä voitettiin. Vaikea selittää, pitää olla paikan päällä tai vähintään nähdä kuvia, mitä ei valitettavasti ole :(
Kun alkulämmittelyt oli tehty, siirryimme kahdestaan Birgitin kanssa yhteen leikkiluolaan. Se siis oikeasti oli luola, koska sisäänpääsy oli pyöreästä lattian tasolla olevasta reiästä.
Pian meidän luoksemme tuli eräs pariskunta. He kuulemma halusivat leikkiä kanssamme. Ilman muuta sanottiin kyllä, koska molemmat näyttivät erittäin kuumalta. Saman tien riisuttiin vaatteet. Valitettavasti puuhailu jäi kesken, koska mä en vaan pystynyt. Yleensä ei ole mitään semmoisia ongelmia, mutta kun sillä mimmillä oli paha tapa pitää ääntä jo ennen kuin sain itseni edes työnnettyä mihinkään. Olen nähnyt tai pikemminkin kuullut tämän kaltaista ääntelyä vain pornoleffoissa. Koska se ei ollut lähellekään aitoa, en vaan pystynyt. Ihmiset älkää olkaa feikkejä ! ;) Tällä kertaa se oli kyllä hänen menetyksensä, koska olisin voinut panna häntä. Paljonkin varmaan :D Birgit toki huomasi, että mä en osallistu ja lopetti myös saman tien.
Uudestaan pienelle kiertueelle, kunnes törmättiin yhteen pariskuntaan, joka tarttui kädestä ja vei meidät takaisin takahuoneeseen. Oli yllätys, kun pariskunta häipyikin ja ojensi meidät toiselle pariskunnalle, joka oli jo sängyssä. Vaikka huone oli pimeä, huomasi, että nainen näytti huippumallilta. Miestä puolestaan ei heti nähnyt niin hyvin. Alettiin puuhailla heidän kanssaan, kunnes Birgit kuiskasi vierestä, että toi mies on erittäin vanha. Niin hän tosiaan olikin. Vaikka minulla kävi tuuri, kun kohdalle osui nuori kaunis mimmi, Birgitille osuikin varmaan hänen vaarinsa ikäinen mies. Häivyimme saman tien...
Koska päivä oli ollut pitkä, alkoi olla rauhallisempi fiilis. Käveltiin vielä takaisin baarille. Siellä meidän kimppuumme hyökkäsi uusi pariskunta. Hyökkäsi on oikea sana, sillä tapa toimia kyseisellä klubilla oli sellainen, että ei mitään armoa. Jos toisesta pariskunnasta pidettiin, silloin toimittiin saman tien. Juteltiin tämän viimeisimmän parin ehkä pari minuuttia, kunnes he ehdottivat vielä kerran leikkihuonetta. Kerrottiin, että oltiin juuri tultu sieltä ja tarvittiin tauko, johon he vastasivat, että juurihan teillä oli tauko tässä jutellessa:D
Kysyin, sopiiko Birgitille, ja palasimme takaisin pimeälle alueelle :) Birgitin onneksi mies ei jaksanut kovin kauan. Minun onnekseni nainen puolestaan oli kestävämpi puoli siitä parista. Pantiin varmaan tunnin verran, kunnes mies alkoi jo kysyä vierestä, että "Hei, miten kauan joku voi jaksaa?" :)
Ensimmäinen iltamme päättyi siihen ja mentiin takaisin asunnolle. En ole vielä kertonut, miltä asuntomme näytti. Tässä olisi pari kuvaa, mitkä ehkä antavat käsityksen asiasta. Kyseessä oli hieno, valtavan iso vanhan ajan asunto, missä oli kaksi erilaista makuuhuonetta, keittiö ja tilava olohuone.


Nallekarhut
Seuraavan illan suunnitelma oli illallinen kämpällä ja vierailu seuraavalla klubilla. Päivällä käytiin ensin Birgitin kanssa tarkistamassa, onko Eiffel-torni paikallaan ja onko Mona Lisa vieläkin Louvren museon seinällä ;) Ne olivat niin kuin pitikin ja meidän pakollinen turisti kierroksemme oli sillä hoidettu. Paluumatkalla kämpälle huomattiin vielä yksi kauppa, minkä vaate ikkunassa näin yhden alusasusetin, minkä halusin Birgitille. Se on aivan täydellinen Himos-reissuille :)



Tytöt meikkaa ...

Illallisen jälkeen tytöt alkoivat valmistautua klubia varten, mitä miehet saivat innolla seurata vierestä. Ei missään vaiheessa kyllästyttänyt katsoa näitä kahta kaunista ... Meidän perinteinen ranskalainen parveke otettiin myös käyttöön ja silloin ymmärsin, mihin näitä parvekkeita ylipäänsä tarvitaan :) 





Kadulla tykättiin
 
Koska tunnelma oli kuuma, parveke oli ainoa paikka, missä tytöt sai edes vähän jäähtymään :D
Meidän sen illan kohde oli klubi nimeltään Overside. Se on kuulemma Pariisin toiseksi paras swingerklubi.  Sinne ei ollut mitään sisäänpääsyvaatimuksia.
Niin kuin edellisenkin illan klubi, oli tämäkin vähän  sivussa tai "piilossa", koska eihän näillä paikoilla ole mitään mainoksia.  
 

Ainut merkki klubista
 





Ainoa, mikä huomattiin taksista noustessa, oli tilapäinen "Overside"- kyltti. Ohjeet perille olivat netissä ja paikka löytyikin niiden avulla helposti.
Klubi muistutti yökerhoa tai baaria. Tehtiin pikaisesti kierros ja huomattiin heti, että tämä paikka ei vain ole meille. Istuttiin hetkeksi sohvalle, mistä nähtiin melkein kaikki ihmiset klubilla. Meidän neljän mielipide oli yhteinen EI. Kaveripariskuntamme kertoi, että kun he olivat viimeksi, heillä ei ollut mitään tietoa edellisen illan hienosta paikasta. Tämän vuoksi he eivät olleet osanneet odottaa näin uskomattoman suurta tasoeroa. Jos olisimme olleet tässä toisessa paikassa edellisenä iltana, se ei olisi ehkä tuntunut niin pahalta. Nyt tiesimme, että parempi paikka on vain kivenheiton päässä. Päätimmekin heti lähteä takaisin edellisillan klubille. Taas kävi tuuri, päästin saman tien sisään. Vaatetus oli ilmeisesti onnistunut :)
Kaikki oli täsmälleen kuin perjantaina ja tuttuun tapaan aloitettiin tanssilattian vierestä. Toisena päivänä ei kuitenkaan vaan jaksa :D Jos olisimme vielä kaksikymppisiä, olisi ehkä ollut toisin, mutta enää ei vaan jaksa bilettää illasta aamuun ja toisinpäin :) Pyörittiin klubilla hetki, mutta ei kovin kauaa.
Pariisi on helppo vetää yhteen. Jos haluatte nähdä ja tuntea, miten muodin pääkaupungissa toimitaan, ei kuin ostamaan lentolippuja;) Meidän suositus on Les Chandelles- klubi, mistä saa lisätietoja täältä.
Seuraava seikkailu, mistä kerron vielä lyhyesti, on omat bileemme, mitkä järjestettiin Virossa. Suomessahan näitä kaikenlaisia tapahtumia on ainakin kerran kuussa, tai jos ollaan rehellisiä, useamminkin :) Viron puolella taas tosi harvoin jos ollenkaan. Nekin, missä ollaan oltu, ovat olleet aika kehnoja. Viron kansa on pienempi ja aihe ei ole varmaankaan vielä kovin suosittu.
Mutta ei se mitään. Jos kukaan muu ei järjestä, sitten täytyy tehdä itse ;) Vuokrattiin  upea kartano Tallinnan lähistöltä. Kun kerran haluttiin laatua, järjestettiin ilta huolellisesti. Mukana oli esiintyjiä, jotka eivät yleensä esiinny julkisesti. Heille tanssiminen on enemmän harrastus ja illassamme he suostuivat esiintymään vain, koska siinä oli haastetta. He ovat taideihmisiä ja esittivät koko numeron alusta loppuun alasti :) Ryhmässä oli yhteensä kolme upeaa naista ja yksi mies, joka näytti mallia, kuinka mies voi tanssia ;)  Näin upeaa numeroa emme Birgitin kanssa edes osanneet toivoa ja kaikki muutkin olivat yhtälailla innossaan heistä. Tämän tanssiesityksen lisäksi mukana oli vielä tankotanssija, joka oli kuin liimattu tankoon kiinni :) Luonnollisesti löytyi myös leikkihuone, jota ei tosin kovin paljoa käytetty. Varmastikin siksi, kun kyseessä oli vasta ensimmäiset bileet ja ihmiset eivät oikein uskaltaneet lähteä puuhastelemaan.
Kuvia ei valitettavasti ole, koska meillä oli tiukka kännykkä kielto niin kuin aina ;)

Pariisin seikkailu on merkittävä erikseen, koska asu minkä Birgit siitä reissusta (söpöt pinkit nallekarhut) sai aikaiseksi hänen fani sivun nimimerkin. Eli siitä syntyi "Pinkbearbirgit" ja jos joku halua katsoa sieltä tuhmaa sisältöä tai jutella Birgitin kanssa, niin linkki sivulle on tässä: LINKKI

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti