Syksystä uuteen vuoteen ...

Pitkään on ollut tauko tässä meidän seikkailujen blogissa ja nyt olisi kyllä viimeinen hetki kerätä itseni, koska tarinoita on kertynyt melkein parin vuoden verran jo :) 
Päätin, että tästä seuraavasta julkaisusta tulee semmoinen yhteenveto aika monesta tapahtumasta 2017 vuoden puolelta. Palataan aluksi ihan siihen 2017 kesän loppuun, kun oltiin taas Wildclubilla. Tuttuun tapaan, siellä on elokuussa klubin synttärit ja näihin on vähän niin kuin pakko osallistua :) Tai no ei siis mikään pakko, mutta kun meillä on paljon tuttuja siellä silloin, niin olisi se harmi jäädä pois siitä illasta.


Koska kyseessä ovat klubin synttärit, eivätkä teema bileet, sitten siihen ei myös tarvittu erikseen mitään erikoisempia asuja ja näin mentiin ihan perus setillä. Minulla oli punainen paita, musta rusetti ja mustat bokserit, Birgit valitsi punaisen alusasu setin ja mustat korkkarit.
Niin kuin sanoin oli tuttuja joka paikassa :) Välillä ihmetellään, että miten näin lyhyessä ajassa voi tavata niin monta kiinnostavaa ihmistä. Uskomatonta, mutta totta ! Kaikkien kanssa ei kyllä olla leikitty, mut ainahan voi vaan jutella tai muutenkin pitää hauskaa. Kyllä se on tullut hyvin selväksi, että paneminen ei ole varmasti tärkein tässä meidän vähän "hämärässä" maailmassa.
Ilta klubilla meni muuten niin kuin aina, eli perus meininki.

Wildclub illan jälkeen meitä odotti reissu Ibizalle, mikä on kans semmoinen ns. "pakko" juttu :) Ei siis vaan me molemmat tykätään kovasti koko saaresta ja ei mitenkään haluta missata tätä reissua kerran vuodessa. Tällä kertaa oltiin etukäteen vähän suunniteltu myös kuvausta rannalla ja tarkoitus oli saada Birgit nakuna kameran eteen. Ammattikuvaaja ehdotti nakurantaa ja siihen me kolmestaan sitten päätyttiin. Meni ehkä pari tuntia ja kuvia saatiin semmoinen vähintään 700 kpl.



Me
Noh, kaikki varmaan tietää, että toi raaka materiaali on mikä on ja siitä saa tätä ehtaa tavaraa vaan jos kolmasosan niin hyvä näinkin ;) Kuvaus session lisäksi meillä oli suunnitelmissa paikallisen swingerklubin vierailu , jonka omistaja on itse asiassa jo tuttu nainen. Hän ehdotti meille just sopivaa iltaa, mikä osui täsmälleen meidän viikon reissun keskelle. Hollanti on yksi näistä maista, missä ihmiset ovat kuulemma aika rohkeita ja ei oikein pysty vertailee tänne Suomeen ollenkaan.



Merineito Birgit
Kyseinen tapahtuma oli just heidän yksityinen ilta, mihin muuten ei edes olisi päässyt mukaan, mutta omistajan avulla saatiin mekin kutsu. Silti jos nyt puhutaan siitä rohkeasta puolesta,  nämä bileet olivat enemmänkin tanssibileet, kuin swingerbileet. Se ei kyllä oo ihan meidän juttu, mutta kun molemmat Birgitin kanssa tykätään kone musasta, kyllä musan puolesta kannatti lähteä.



Klubi itse on tuttu ja vaikka haluaisi suositella, että menkää kaikki käymään, niin en voi suositella sitä. On se ihan jees paikka, mutta valitettavasti ikääntynyt ja koska kyseessä ovat kellari tason tilat, sitten keväällä on siihen kuulemma tulvinut välillä vettä ja ilma ei ole sen takia kovin raikasta. Silti jos olette jo Ibizalla Liberty Club on paikka, mistä löytää ainakin saman harrastuksen ihmisiä ;)
Takaisin Suomeen ja seuraava tapahtuma, mihin mentiin on järjestetty vähän niin kuin kotibileiden tyyliin, missä bilepaikka on iso mökki Uudellamaalla. Järjestäjät ovat semmoinen läheinen nuoremman puoleinen kaveriporukka, ketkä ovat päättäneet järkätä tapahtumia heidän makuunsa ja onnistuneet siinä tosi hienosti.
Siihen iltaan ei siis kukaan noin vaan kadulta pääse ja ennen on tavattava joku järjestäjä tai henkilö kenellä on riittävät valtuudet tarkistaa, että onko/ovatko ihmiset sopivat. Silloin, kun me oltiin mukana bileissä se tuntui vähän niin kuin he olisivat yksi iso onnellinen perhe :) Ehkä, koska me ollaan kumminkin alunperin virosta, meille tää on pikkasen hankalampi ja ei aina pysytä ns. kärryillä, mut hauskaa oli. Kivaa, kun ihmiset jaksaa järkätä tämän kaltaisia tapahtumia. Mielellään mennään vielä joskus takaisin, mutta meidän aikataulu on kyllä semmoinen, että huh huh ....
Jos joku on kiinnostunut, niin täältä löytyy yhteystiedot ja ehdottomasti suositellaan ! Estottomat
Ainiin ja kuvan matskua ei löydy, koska sitä ei vaan ole :D
Tapahtumien ja reissujen välissä on toki ollut muutakin ja yksi kaunis päivä meidän sähköpostiin ilmestyi viesti sinkku mimmiltä, kuka oli kuulemma seurannut meidän blogia ja haluaisi tutustua. Tämä oli siis eka kerta, kun joku haluisi tällä tavalla tavata meidät. Kuvien vaihdettua, päätös Birgitin kaa oli yhteinen KYLLÄ. Erittäin lämmin ihminen ja näytti kaiken lisäksi tosi kuumalta. Vähän juteltiin vielä netissä ja ei enää mennyt kauan, kun tavattiin jo kahvilla. Kyllä sen tuntee heti jos synkkaa riittävästi ;) 


Mahtuu hyvin ;)

Meillä, kun on ollut näitä kahvitteluja aikaisemminkin, sitten on vähän tapana vitsailla, että jos tapaaminen päättyy ja molemmat Birgitin kanssa ollaan sama mieltä, sitten sanotaan aina suoraan, että kun ensi kerralla nähdään, sitten varmasti pannaan :D 




Saunominen on kiva ...
Näin se meni myös tällä kertaa ja onnistuneesti, koska jo pari viikkoa myöhemmin vuokrattiin kämppä, missä järjestettiin bileet meille kolmelle. Itse asiassa siitä illasta tulikin haasteellinen minulle, koska vielä yksi Birgitin kaveri halusi mukaan ja niinhän se loppujen-lopuksi päättyi, että olin yksin kolmen kauniin naisen kanssa. 
Rankkaa puuhaa ei voi muuta sanoa! 


  

Joka miehen unelma ???
Onneksi Birgitillä on aina apuvälineitä mukana, mitkä tälläkin kertaa varmaan pelasti suoraan sanoen mun hengen :) Vaikka miten tykkään seksistä ja haluaisi jaksaa, niin eihän kukaan meistä jaksa ikuisesti ;) Laitoin tänne taas vähän kuvia, että olisi edes jotain hajua, että mistä puhun :)



Tytöt tykkää ...

Seuraava tapahtuma oli syksyn Himos, missä järjestin kaiken lisäksi omat synttärit. Muuten meni koko viikonloppu niin kuin aina Himoksella, silleen tuttuun tapaan, että lunta ei kyllä ollut, mutta silti oli pirun liukasta ;) 
Himoksesta ei kovin paljon pysty enää kertoo tarinoita, koska siellä tapahtuva on aikalailla toistuva ja mitään uusia juttuja ei ollut nytkään. Siitä huolimatta laitan tänne kuvia, että miten meidän mökissä meni ja saa ehkä taas vähän makua kyseisestä viikonlopusta.


Vähän erikoisempi kakku :)
 

Ruuan laittoa















Missä palaa? 













Joulu tullut jo ...

Siitä seuraava isompi bileilta oli totta kai Wildclub'in pikkujoulut, mitkä ovat toiseksi tärkein klubi tapahtuma vuoden aikana ja mihin oli taas pakko osallistua. Paljon vanhoja ja myös aika monta uutta tuttua tuli tavattua illan aikana. Kuvamatskua siitä ei luonnollisesti ole, mutta ne ketkä ovat olleet mukana ne tietää, että jos ovat kyseessä pikkujoulut, sitten on paljonkin tuhmia tonttuja siellä talossa pyörimässä ;)
Vuosi oli vaihtumassa ja meillä ei ollut mitään hyviä suunnitelmia, kunnes yksi tuttu pariskunta Portugalista lähetti kutsun heidän luo Lissaboniin. Koska he molemmat ovat alunperin just sieltä peräisin, sitten tiesimme heti, että jos haluamme nähdä todellisen Lissabonin niin meidän on pakko lähteä. Ei muuta, kun lippuja ostamaan ja siitä se lähti.
Eka ilta paikan päällä alkoi heti rajusti, kun mentiin paikalliseen strippi baariin ja koska pariskunnan mies on aikalailla tunnettu, tarkoitti se toki että meillä oli paras pöytä baarissa ja palvelukin pelasi kuin leffoissa. Pari tyttöä pyöri meidän pöydän luona koko illan ja Birgit sai monta kunnon sylitanssia. 

Isabella
Yksi mimmi nimeltään Isabella oli vähän rohkeampi ja välillä hän istui meidän pöydässä Birgitin sylissä. Laitoimme jossain vaiheessa meidän molempien sormet hänen hameen alle, missä aluksi olivat myös pikkuhousut, mutta Birgit riisui ne nopeasti. Oli vähän vaarallista leikkiä hänen kanssa, koska jos ollaan rehellisiä, se ei ollut oikeasti sallittua. Paikalla valvoi aika monta tummapukuista miestä, ketkä seurasivat sivusta, mutta eivät silti tullut sanomaan mitään. Vaikea sanoa, että johtuiko se meidän ystävä pariskunnan miehestä tai mistä, mutta jokin heidät pysäytti. Illan loppuessa mentiin suoraan nukkumaan, koska meillä oli ollut silti pitkä lento ja muutenkin pitkä päivä selän takana. Sitä paitsi tiedossa oli vielä kaks tapahtumaa viikonlopun reissun aikana :)
Uusi päivä ja se oli sitten päivä ennen uuden vuoden bileitä. Mikä ei tosiaan tarkoittanut, että mitään ei ollut suunniteltu. Päivä meni kaupungilla pyörien ja käytiin syömässä erittäin hienossa paikallisessa ravintolassa, mihin yleensä turistit eivät eksy. Koska meillä oli tuttavuuksia, päästiin mukaan perheravintolaan syömään ja ruoka oli varmasti yksi parhaimmista, mitä ollaan koskaan syöty.

Portugalin peffa :)
Päivän päätteeksi kaverit olivat järjestäneet kotibileet heidän asunnolla. Yhteensä oli kutsuttu 6 pariskuntaa meidän lisäksi ja silloin me nähtiin ekaa kertaa, että miten temperamenttiset ihmiset bilettää :) 

Birgit & Illan emäntä
 
Kun kaikki olivat paikalla, illan emäntä otti yhdeltä mieheltä housut pois ja kului ehkä minuutti, kun kaikki olivat nakuna. Siitä kului vielä ehkä 30 sekuntia, kun jokaisella naisella oli suussa jonkun munaa ja siitä vielä pari minuuttia, milloin koko porukka oli makkarissa panemassa. Erittäin nopea toimintaa tai no esileikki oli aika lyhyt jos näin voi sanoa :) Makkarissa taas ei ihan näin nopeasti tapahtunut mitään ja meidän puuhailu kesti luultavasti joku 3 tuntia. 


Väsynyt Birgit
Birgit oli sen verran väsynyt, että kun mentiin takaisin olkkariin, sitten hän nukahti mun syliin. Tilattiin keskellä yötä pizzat ja siihen se ilta loppui. Seuraava päivä alkoi tuttuun tapaan kiertueella kaupungilla ja meidän hyvät ystävät kävi varmaan kolmessa eri kaupassa hakemassa eri tarvikkeita illallista varten.
Se ei siis tosiaan ollut mikään helppo illallinen ja he jos ketkä tykkäävät ruuanlaitosta.




Löytyi myös pakastettuja :D 
Koska Portugalissa ravut ja muut meren antimet ovat tuoreita, eivätkä pakastettuja, siten meidän illallinen oli just sopivasti suunniteltu sen mukaisesti. Ruoka oli erinomainen ja vaikka tykkäsin kovasti pääruuista oli lempparini jälkiruoka, koska sen sai nuolla pariskunnan naisen rintojen välistä :D 






Illallinen katettu 

Aivan mahtava ilta ja kello lähestyi keskiyötä. Koska illallinen oli täysin nakuna, sitten piti laittaa taas ykköset päälle ja lähteä matkaan. Meidän seuraava pysähdys oli paikallinen swingerklubi, missä selvisi, että puolet omistaja porukasta olivat edellisenä iltana meidän kanssa leikkimässä asunnolla :)                                             


Jälkiruoka nam-nam...
Eli tuttu porukka oli jo odottamassa.
Klubi itse valitettavasti oli pettymys ja varmaan johtui siitä, että ekan illan lämmin ja siisti strippi baari oli erittäin hieno. Nyt klubi oli päinvastoin semmoinen viileä ja pimeä paikka, missä aika monet polttivat sisätiloissa ja se ei ollut mitenkään ok meille.
Ainut osuus illan aikana mikä oli jos näin voi sanoa kohokohta oli, kun lavalle astui pari tosi kuumaa mies stripparia. Esiintymisen puolessa välissä toinen niistä tuli yleisön joukkoon ja tarttui Birgitin käteen. Yllätys, yllätys vaan hetkeä myöhemmin hän oli lavalla ja toinen miehistä piti kunnon yksityisesityksen Birgitille. On se kiva kattoa, kun toinen on iloinen, ihan niin kuin olisi lapsi karkkikaupassa :)
Ilta muuten oli valitettavasti silti tylsä ja ei sieltä mitään uutta tullutkaan. Päätös oli yhteinen, että takaisin asunnolle ja nukkumaan.
Seuraava päivä oli vaan meidän kahden päivä ja pyörittiin kahdestaan kaupungilla.
Tutki myös "Ehdotamme" osiota meidän blogissa ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti